Terhills Cablepark

Waterskiën, wakeboarden of kneeboarden in een idyllische setting? Terhills Cablepark maakt het mogelijk. In dit unieke waterskipark kan iedereen veilig proeven van het plezier van wakeboarden dankzij de LittleBRO-kabel. Een lagere snelheid in combinatie met een woordje uitleg helpt je op weg. Zo gaan jong en oud in enkele minuten van enthousiaste beginneling naar wakeboarder in wording! Wie liever kijkt als deelneemt, kan zich neervlijen op het strandje bij de beachbar en restaurant. Hier geniet je van de mooiste zonsondergang van de streek.

Terhills Aquapark

Een uitdagend opblaasbaar aquapark met obstakels tot wel 4 meter hoog, heeft de zomer spetterend ingezet op het Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem. Je kan er de hele zomer terecht tot en met september voor een dag vol waterplezier. De attractie is zeer toegankelijk voor jong en oud. Het biedt heel wat mogelijkheden zodat zowel kinderen als volwassenen op een leuke manier uitgedaagd worden en waterpret beleven.

PRAKTISCHE INFO

  • De waterattractie laat 80 mensen per uur tegelijk klimmen over hindernissen, glijden over de kussens en genieten van een echt waterspektakel.
  • De waterattractie is toegankelijk vanaf 8 jaar oud.
  • Toegangsprijs van het Aquapark kost € 13,50 per persoon per uur, inclusief wetsuit en zwemvest.

Teambuilding of gezinsuitstap

De activiteit kan perfect als gezinsuitstap, maar is ook toegankelijk voor grotere groepen (scholen en bedrijven) als teambuilding of simpelweg met vrienden. Je kan jouw plaatsje online reserveren via www.terhillscablepark.be/aquapark.

Meer info:

Terhills Cablepark

THE BVBA

Parklaan 5

3650 Lanklaar

info@terhillscablepark.be

www.terhillscablepark.be