Geschenkbonnen

Op zoek naar een geschenk waarmee je iedereen voor elke gelegenheid een plezier kan doen? Dan is de geschenkbon van Dilsen- Stokkem het ideale geschenk.
De geschenkbon is een cadeaubon in een handig formaat. Je kan de bon gebruiken bij een groot aantal handelaars in Dilsen-Stokkem. Na activatie is de bon twee jaar geldig. Deze geschenkbon, in een handig papieren formaat met een mooie verpakking, is verkrijgbaar in bedragen van 10, 15 en 25 en 50 euro of combinaties hiervan. De geschenkbonnen kunnen ook per post verstuurd worden met een mooie geschenkverpakking. Je geeft de geschenkbon aan de handelaar, waarna deze ze controleert op vervaldatum en vervolgens kan ontwaarden. De geschenkbon is twee jaar geldig na activatie. Daarna kan de bon niet meer ingewisseld worden. Handelaars ruilen de geschenkbonnen niet om voor geld.

Indien je wenst in te stappen in het systeem van de lokale geschenkbonnen kan je je aanmelden via het formulier inschrijving deelname handelaar. (Zie onderstaand). Deelname is kosteloos voor alle ondernemers uit Dilsen-Stokkem.

Verkooppunt:  Dienst Toerisme, Negenoordlaan 2,3650 Dilsen-Stokkem, tel +32 89 75 21 71

Vanaf 1 september kan je ook deelnemen aan een wedstrijd waarbij je geschenkbonnen kan winnen! Meer info kan je terugvinden op de website van Koop Lokaal in Dilsen-Stokkem.