Geschenkbonnen

Praktische info

Op zoek naar een geschenk waarmee je iedereen voor elke gelegenheid een plezier kan doen? Dan is de geschenkbon van Dilsen- Stokkem het ideale geschenk.De geschenkbon is twee jaar geldig na activatie.  Daarna kan de bon niet meer ingewisseld worden.
De geschenkbon is een cadeaubon in een handig formaat. Je kan de bon gebruiken bij een groot aantal handelaars in Dilsen-Stokkem. Deze geschenkbon, in een handig papieren formaat met een mooie verpakking, is verkrijgbaar in bedragen van 5, 10, 15 en 25 en 50 euro of combinaties hiervan. De geschenkbonnen kunnen ook per post verstuurd worden met een mooie geschenkverpakking. Je geeft de geschenkbon aan de handelaar af, waarna deze ze controleert op vervaldatum en vervolgens kan ontwaarden. De geschenkbon kan niet omgeruild worden voor contant geld en is enkel inwisselbaar bij de deelnemende handelaars  in Dilsen-Stokkem.

Verkooppunten

Dienst Toerisme
(Infoloket dienst Toerisme is momenteel gevestigd op de parking van De Wissen wegens verbouwingswerken!)
Negenoordlaan 2, 3650 Dilsen-Stokkem
T + 32 89 75 21 71
toerisme@dilsen-stokkem.be

OPENINGSUREN

1 april tot 31 oktober
Iedere dag van 9u tot 12u en 13u tot 17u (inclusief feestdagen + weekend)
1 november t/m 31 maart
ma-vr: open van 9u tot 12u - namiddag gesloten
weekend/feestdagen: gesloten

Aan de handelaars

Indien je wenst in te stappen in het systeem van de lokale geschenkbonnen kan je je aanmelden via het formulier inschrijving deelname handelaar. (Zie onderstaande link 'inschrijving deelname handelaar'). Deelname is kosteloos voor alle ondernemers uit Dilsen-Stokkem. Hierbij kan je ook de deelnemingsvoorwaarden terugvinden. Na de online-inschrijving van de handelaar zullen de gegevens binnen de 7 werkdagen online vermeld staan op de handelaarslijst.

Terugbetaling van de geschenkbonnen aan de deelnemende handelaars:

De ontvangen geschenkbonnen van Dilsen-Stokkem waarvoor je een terugbetaling wenst, moeten ingediend worden ten laatste 12 maanden na de vervaldatum van uitgiftedatum. De geschenkbon is 2 jaar geldig na verkoop (uitgiftedatum). Gelieve de bonnen op regelmatige tijdstippen gedurende de 12 maanden in te dienen voor de vlotte administratie van de terugbetaling te garanderen. Om de terugbetalingsadministratie voor de deelnemende handelaar te vergemakkelijken, kan je onderstaand formulier downloaden:

Terugbetalingsformulier geschenkbonnen Dilsen-Stokkem

U dient het terugbetalingsformulier van de geschenkbonnen + geschenkbonnen persoonlijk af te leveren aan:

  • Het onthaal van de dienst Toerisme (loketunit parking De Wissen), Negenoordlaan 2, 3650 Dilsen-Stokkem.
  • Tijdens de openingsuren:
    •               Laagseizoen (1/11 tot en met 31/03): ma-vr: 9u tot 12u, weekend en feestdagen gesloten
    •               Hoogseizoen (1/04 tot en met 31/10): ma-vr, weekend en feestdagen: 9u tot 12u en 13u tot 17u

(Gelieve de bon(nen) + terugbetalingsformulier niet per post te versturen omwille van eventueel verlies bij de postdiensten waarbij de stad niet verantwoordelijk kan gesteld worden!)

Indien je meer info wenst, kan je altijd een mailtje sturen naar: geschenkbonnen@dilsen-stokkem.be