Smokkelmarkt

Smokkelmarkt Stokkem: aanbod, animatie én volop sfeer!
 

De gezellige marktjes in het zuiden van Italië en Frankrijk zijn voor de meesten onder ons bekend. Op een zonnige zondagochtend is het precies deze sfeer welke je aantreft op de Stokkemse smokkelmarkt.

Na talrijke edities is de Smokkelmarkt in Dilsen-Stokkem een stevig begrip geworden in het Maasland en ver daarbuiten met alles wat je op een ‘gewone’ markt vindt, plus een mooi aanbod van typische streekgerechten uit de euregio.
Het ideale recept dus voor een absoluut vakantiegevoel en je portemonnee voelt er niks van want hier vind je kwaliteitsproducten aan de laagste prijs!
Al kuierend langs de marktkramen gaan de bezoekers op zoek naar een plekje op gezellig terras. Eten en drinken tref je aan op iedere hoek van de straat. Straattheater en kinderanimatie geven het geheel een feestelijk karakter.

 

Smokkelen is van alle tijden. Ook vandaag is de klant op zoek naar de voordeligste prijzen. Marktkramers uit de Duits-Nederlandse grenszone bieden typische producten aan die inspelen op de prijsverschillen tussen de diverse landen.
Wanneer je in de buurt verblijft mag de smokkelmarkt niet ontbreken in je “to do” lijst.
Je bent er hartelijk welkom iedere zondag in juli en augustus tussen 9.00 en 14.00 uur.

 

“Kuieren, rondneuzen en een drankje op een terras: dat is vakantie!”

 

Hoofdprogrammatie Smokkelmarkt 2022

Praktische informatie:
Marktzone: stadscentrum Stokkem, Steenkuilstraat/Rechtestraat 3650 Dilsen-Stokkem
Data: elke zondag in juli en augustus
Uur: 9 uur tot 14 uur en gratis toegang!. Huifkartochten: Vertrekplaats: Rechtestraat (Stadhuis van Stokkem), 3650 Dilsen-Stokkem:

Interesse om mee te doen als marktkramer aan de Smokkelmarkt? Schrijf je dan nog snel in!

Info:
www.smokkelmarkt.be
smokkelmarkt@dilsen-stokkem.be